ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?

Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ευέλικτα από πλευράς χρόνου και τόπου. Οι αποστάσεις μηδενίζονται και αποφεύγεις τις περιττές μετακινήσεις. Το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι ένα προνόμιο για όλους, ανεξάρτητα από γεωγραφική τοποθεσία ή άλλα εμπόδια. Οι γονείς μπορούν να ελέγχουν την πρόοδο των παιδιών τους πιο στενά και οι ενήλικοι δουλεύουν με το δικό τους ρυθμό και μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Η ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται,κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό, κατά συνέπεια βοηθάει το μαθητή να συμμετέχει και να συγκεντρώνεται καλύτερα.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ TOY INTERNET?

Σε περίπτωση που διακοπεί η σύνδεση του internet κατά τη διάρκεια του μαθήματος,θα φροντίσουμε να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο σε ένα άλλο μάθημα σε ώρα που θα βολεύει και το δάσκαλο και τους μαθητές.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ?

Οι πληρωμές των μαθημάτων πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία μέρα πριν το ξεκίνημα των μαθημάτων.Οι επιλογές που δίνονται είναι μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής εντολής, χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας ή το λογαριασμό σου στο pay pal.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΣΩ PAY PAL?

Για να πληρώσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, πρέπει να σας κάνουμε εμείς ένα αίτημα πληρωμής από τον προσωπικό μας λογαριασμό στο pay pal.Όταν λάβετε το αίτημα πληρωμής στο email σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα και να προχωρήσετε με την πληρωμή.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ?

Τα ομαδικά μαθήματα δεν μπορούν να ακυρωθούν. Σε μία τέτοια περίπτωση όμως, ο συμμετέχων ενημερώνει το δάσκαλο και λαμβάνει στο email του το μαγνητοσκοπημένο μάθημα για να το παρακολουθήσει όποτε αυτό είναι δυνατόν.